Skladištenje POS materijala

Skladištenje POS materijala

Brand Up Team u sklopu svojih aktivnosti vrši servisiranje, distribuciju, montažu kao i skladištenje POS / branding materijala. Sedište Brand Up Team-a  je u Beogradu ali razgranati smo širom Srbije.Brand Up Team preko svoje distributivne mreže svojim klijentima obezbeđuje skladištenje i distribuciju POS materijala i drugih marketing ili prodajnih predmeta.

Point-of-sale (POS) je specijalizovan oblik promocije prodaje koji se nalazi u blizini, na ili pored kase (“tačke prodaje”).

MAGACIN GOTOVOG PPOSM-a

 • Predlažemo centralni magacin u Beogradu.
 • Sav POS materijal dobavljača stiže na ovu lokaciju.
 • Magacin opremljen video nadzorom, internetom kao i svom mehanizacijom potrebnom za manipulaciju (viljuškar, paletar, i ostalo).
 • U magacinu stalno prisutan supervizor logistike i distribucije  i 2 -3 magacionera
 • Supervizor logistike  organizuje prijem svih POS materijala, skladistenje i reparaciju , prijem novih magacionera i kampanje pakovanja reklamnog materijala, nabavku repromaterijala , odrzavanje voznog parka itd).

MAGACIN REPARACIJE SKINUTOG PPOSMa

 • Posedujemo magacin reparacije na 350m2  u magacinu na lokaciji Altini- Zemun
 • Sav skinuti POS materijal sa objekata iz cele Srbije  stiže na ovu lokaciju
 • Magacin opremljen video nadzorom, internetom kao i svom mehanizacijom potrebnom za reparaciju i manipulaciju (alate, kompresor sa komorom za farbanje, viljuškar, paletar, i ostalo)
 • U magacinu stalno prisutan supervizor logistike i distribucije, 3 tehničara za reparciju i 2 magacinska radnika

Distribucija i održavanje POS materijala

Brand Up Team vrši distribuciju svih vrsta POS materijala na bilo koju tačku (prodajno mesto) na teritoriji Republike Srbije. Brand Up Team merchandiseri i monteri vrše postavljanje, zamenu i povlačenje starog POS materijala po specifikaciji klijenta. Aktivnosti koje su u krugu Beograda se vrše direktno dostavnim i kombi vozilima. Materijal za top 10 gradova kao i za ostale lokacije se pakuje u centralnom magacinu i šalje kurirskom službom (City Express) direktno na adrese tehničara ili adrese objekata u kojima se vrše aktivnosti. Tehničari vrše planirane aktivnosti i izveštavaju u dogovorenoj formi izveštaja. Opremljeni su celokupnom opremom za rad na visini ( zaštitni šlemovi, sigurnosni pojasevi , užad za vezivanje i obezbedjivanje, čunjevi i trake za obelezavanje i osiguranje radnog prostora i sl.) Posedujemo aluminijumske viskomontažne skele za radove na visinama do 8 metara. Za potrebe radova na većim visinama i specifične radove gde je nemoguće montirati skele iznajmljujemo auto-dizalice po veoma pristupačnim cenama.

Izuzetak od ovog modela su hitni slučajevi,  slučajevi kada je POS osetljiv, specijalne aktivnosti (eventi, gde je potreban kamionski prevoz, ostajanje na lokaciji duže vremena, itd). U ovakvim slučajevima transport se vrši najpogodnijim sredstvom iz našeg voznog parka, a po odobrenju klijenta.

POSTIGNUĆA

 • PROSEČAN BROJ INTERVENCIJA U PRETHODNE 3 GODINE – 12.500 godišnje
 • REALIZACIJA ZAHTEVA U ROKU OD 24-36 h, HITNI ZAHTEVU 2-8 h BILO GDE NA TERITORIJI SRBIJE

 

Zamena napajanja, instalacije, pokvarenih elemenata police i delimična reparacije polica rade se odmah na objektu, sve što nije moguće servisirati na objektu ide u magacin reparacije.