Usluge

Merchandising i POS logistic kompanija Brand Up Team svojim širokim spektrom usluga pokriva kompletnu teritoriju Republike Srbije.

Naš strateški cilj je oduvek bilo kontinuirano širenje. Prvo je to bilo u razvoju delatnosti, zatim stručnog kadra, teritorijalne pokrivenosti i sada regionalne pokrivenosti i povezanosti.

POS Logistika usluge

Brand Up Team u sklopu svojih aktivnosti vrši servisiranje, distribuciju, montažu kao i skladištenje POS / branding materijala.

Brand Up Team vrši distribuciju svih vrsta POS materijala na bilo koju tačku (prodajno mesto) na teritoriji Republike Srbije.

Merchandising usluge

Brand Up Team obezbeđuje uslužni merchandising u maloprodajnim objektima kao i prikaz mogućih rešenja za pozicioniranje proizvoda na policama i u celom objektu.
Brand Up Team se bavi brendiranjem prostora, odnosno projektovanjem, izradom idejnih rešenja i proizvodnjom branding elemenata, kao i izvođenjem građevinskih radova na primeni definisanog vizuelnog identiteta.
Brand Up Team merchandising tim za istraživanje tržišta poseduje sva potrebna stručna znanja, kao i veliko iskustvo u ovom poslu.

Kontaktirajte nas