Brand Up Team

POS logistika i Merchandising

100+

Zadovoljnih
klijenata

O nama

POS logistic i Merchandising kompanija, Brand Up Team je osnovana u martu 2013. godine.

Iz godine u godinu, širimo portfolio usluga koje vršimo za poznate klijente u domenu merchandising-a, montaže, servisa, transporta i stalnog održavanja indoor i outdoor oglašavanja, reklama, totema, brendinga na POS-ovima. Usluge koje pružamo u Srbiji, pružamo i u regionu, u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

POS Logistika usluge

Brand Up Team u sklopu svojih aktivnosti vrši servisiranje, distribuciju, montažu kao i skladištenje POS / branding materijala.

Brand Up Team vrši distribuciju svih vrsta POS materijala na bilo koju tačku (prodajno mesto) na teritoriji Republike Srbije.

Merchandising usluge

Brand Up Team obezbeđuje uslužni merchandising u maloprodajnim objektima kao i prikaz mogućih rešenja za pozicioniranje proizvoda na policama i u celom objektu.
Brand Up Team se bavi brendiranjem prostora, odnosno projektovanjem, izradom idejnih rešenja i proizvodnjom branding elemenata, kao i izvođenjem građevinskih radova na primeni definisanog vizuelnog identiteta.
Brand Up Team merchandising tim za istraživanje tržišta poseduje sva potrebna stručna znanja, kao i veliko iskustvo u ovom poslu.
0

Tehničara

0 +

Merchandiser-a

0 +
Godina iskustva
0

Magacina

Brand Up blog

Brand Up Reference

Potrebna vam je pomoć?

Kontaktirajte nas